• sliderImg

  Transporter til kørestol

 • sliderImg

  Tandbeskytter

 • sliderImg

  Lejringspuder

 • sliderImg

  Personbeskytter til sengehest

 • sliderImg

  NYHED ! NYHED !

  Nyt designbækken BASSIDOUX For mere information, kontakt os på telefon 86 55 70 45

 • sliderImg

  Arsos Soft ”air foam Hybrid” 3-kammer system vekseltryksystem.

  Anvendes til personvægt fra ca. 20 - 100kg. Kategori: I-IV (EPUAP norm). 12cm. HELMADRAS i PU/polyurethan. Består af 26 celler med indvendig sandwich skum samt en stabiliserende rand zone forstærkning af madraskant. KONTAKT OS PÅ TELEFON 86 55 70 45.

arsos® light “air foam Hybrid” System

HMI NR.  38912 - madras bredde  83cm. - Surcon vare nr.:  02-38.912.

HMI NR.  34357 - madras bredde  90cm. - Surcon vare nr.:  02-34.357.

arsos® light “air foam Hybrid” 3-kammer helmadras system m/ny dexos DL-WDS- pumpe. Kategori I-IV efter EPUAP. 

Dobbelt virkning dobbelt tryghed med element- modulsystemet af det unikke, 3 kammer innovative og patenterede luft/skum /madras - konstruktion ”air foam Hybrid-system” fra ADL, Münster i Tyskland. Madrassen kan anvendes både som Helmadras, men også som topmadras.

I selve hel/topmadrassen (arsos light) er der indlagt 10 flade sandwich skumceller(Højde = 12cm) i polyuretan (PU). Kernen i luft- skumcellerne er en skumstof-konstruktion, bestående af et fast skumstof kar samt et blødere PU skum-stof, der sammen med luften, der cirkulerer udenom ”de svømmende” skumceller garanterer en optimal liggekomfort. Madrassen med den ”indbyggede” sikkerhed giver også store fordele ved et evt. strøm udfald m.v., man undgår bl.a. at skulle ligge på folderne af de tomme luftmadras celler!.

De let formede flade celler (som et kar) giver sammen med den forbundne faste rand-zone forstærkning en positiv effekt vedr. mobilisering af brugeren. Man sidder mere stabilt på madras kanten end på de almindelige luftcelle madrasser, man glider ikke så let på gulvet. Omstilling til STATIK på pumpen er ikke i forbindelse med personpleje på grund af de stabile luftceller. 

Madrassens højde på 12cm. letter klientarbejdet, og en ellers rimelig mobil bruger har også større mulighed for at nå gulvet og ”hjælpe lidt til med at støtte”

 Powered by Søgaard & co